Vår personvernerklæring

Denne personvernerklæringa gjelder for Patternscape AS og nettstedet www.patternscape.no.

Patternscape AS (organisasjonsnummer 911893223) er behandlingansvarlig for opplysninger om sine kunder og ev. andre som har formidlet personopplysninger som samles inn på vår nettside www.patternscape.no. 

Vi vil at du skal føle deg trygg når du kjøper tjenester av Patternscape AS eller besøker www.patternscape.no, og forsikrer deg om at personlig informasjon behandles på en sikker måte av oss som behandlingsansvarlig. Vi har forpliktet oss til å ta vare på ditt personvern.

Du kan besøke mange sider på www.patternscape.no uten å gi oss noe informasjon om deg selv. Men hvis du tar kontakt med oss via vårt kontaktskjema, vil informasjonen du oppgir der havne i vår epostkasse.

Hvordan denne informasjonen behandles og oppbevares, kan du lese om nedenfor.

Personopplysninger som behandles

Patternscape AS samler ikke inn opplysninger om personlige betalingskort, fødselsdato eller personnummer.

Eksempler på informasjon vi samler inn, og i hvilke sammenhenger:

  • Foretaksnavn og navn på kontaktpersoner (for kommunikasjon med kunder og andre)
  • Epostadresse (for kommunikasjon med kunder og andre)
  • Telefon- eller mobilnummer (for kommunikasjon med kunder og andre)
  • Enkelte opplysninger knyttet til utvikling og drift av kunders nettsider, for eksempel domenenavn, tilgangsdata og navn, telefonnummer og epostadresse til kontaktpersoner hos kunden.

Hvordan innhenter vi informasjon?

Patternscape AS samler inn personopplysninger gjennom

Hvorfor trenger vi denne informasjonen?

  • For å være i kontakt med våre kunder og for å oppfylle vår avtale med dem på en rasjonell måte.
  • For ev. å kunne gi deg oppdatert informasjon om oss, varsle deg om spesialtilbud, nye produkter eller tjenester

Lagring av informasjonen

Opplysningene lagres på våre egne datamaskiner og egen server, samt hos våre nettleverandører for epost, Domeneshop AS og Google

  • Tjenesteleverandører/firmaer vi har databehandleravtale med, har eget ansvar for opplysningene som registreres om deg hos dem (se også under «Utlevering av opplysninger til tredjepart» nedenfor).

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Cookies, eller informasjonskapsler, er små tekstfiler som sendes fra en webside og lagres midlertidig på besøkerens datamaskin. Vår nettside www.patternscape.no bruker noen cookies, men ingen informasjon blir lagret hos oss.

Patternscape.no bruker cookies i følgende sammenhenger:

  • Google maps: Brukes til å spore brukerpreferanser om besøkende som navigerer på Google maps-kartet på  patternscape.no#kontakt.
  • Google Analytics: Sporer antall brukere i forbindelse med analyse av nettside

Du legger altså ikke igjen opplysninger om deg selv når du besøker vår nettside. Bare hvis du kontakter oss via vårt kontaktskjema, mottar vi persondata om deg.

Tilgang til og endring av de personlige opplysningene

Sletting av informasjon

Kunder som har avsluttet sitt kundeforhold hos oss, kan be om at alle personopplysninger vi har lagret om dem, blir slettet

Kravet om oppbevaring av regnskapsmateriale gjør imidlertid at slik informasjon må oppbevarer i henhold til regnskapslovgivningens krav.

Utlevering av opplysninger til tredjepart

Personopplysningene du oppgir til oss, deles ikke med tredjeparter med unntak av vår regnskapsfører og, i noen tilfelle, med underleverandører. Regnskapsfirmaet har vi egen databehandleravtale med, og dette firmaet har eget ansvar for opplysningene som registreres om deg hos dem.

Patternscape AS har underleverandører som vi noen ganger må dele informasjon med for at vi skal kunne levere varer og utføre de avtalte tjenestene for deg som kunde. Det skjer når varer blir sendt direkte fra underleverandør til deg som kunde. I slike tilfeller overfører vi opplysninger som firmanavn, kontaktperson, adresse og telefonnummer. Dette sikrer rask levering til deg som kunde.

Dine rettigheter

I henhold til EUs personvernforordning, som er innlemmet i ny norsk personopplysningslov i 2018, har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene vi har om deg og hvordan vi behandler opplysningene.

Du kan også kreve at vi sletter opplysningene om deg.

Dersom du mener deg urettmessig behandlet etter personopplysningsloven, kan du klage til datatilsynet (https://www.datatilsynet.no), som er tilsynsmyndighet i Norge.

Slik kontakter du oss

Patternscape AS
Wessels veg 95
7502 STJØRDAL

Telefon: (+47) 404 99 815

Epost: post@patternscape.no

Nettside: www.patternscape.no