MER OM ETIKETT-, EMBALLASJE- OG LOGODESIGN

Et produkt som skal hevde seg i den store mengden av konkurrerende produkter, må kunne fange kundens oppmerksomhet. Derfor handler etikett-, emballasje- og logodesign i stor grad om visuell kommunikasjon. God design er iøynefallende og blir lagt merke til av kunder og konsumenter.

En virksomhet som skal lykkes over tid, må også ha en visuell profil som er tydelig og gjenkjennbar. Den forteller kundene hvem du er og hva du står for, og skiller deg fra konkurrentene. God profildesign bygger identitet, formidler kvalitet og merkebevissthet.

Patternscape kan hjelpe deg med å lage en logo og en visuell profil som passer til ditt produkt og dine kunder. Vi legger alltid kundens egne tanker og idéer og behov til grunn når vi utformer våre forslag.

< >

BROSJYRER, VISITTKORT, TRYKKSAKER

God grafisk design gir visuell støtte til dine ideer og ditt budskap.

Selv om mye informasjon og markedsføring i dag er digital, er det fortsatt et stort behov for trykksaker – etiketter, visittkort, brosjyrer, hefter og reklamemateriell av ulikt slag.

Trykksaker kan være et viktig kommunikasjonsmiddel mellom deg og dine kunder. Fordi de kan deles ut, holdes i hånden og blas i, har de flere og mer konkrete anvendelsesområder enn nettsider og sosiale medier.

Patternscape har mange års erfaring med grafisk industri og med design- og reproarbeid, trykkemetoder og materialer. Vi kan ta hånd om hele prosessen fra designarbeid til ferdig trykk.

< >

NETTSIDER OG RESPONSIV WEBDESIGN

Å være profesjonelt til stede på nettet styrker din profesjonelle identitet.

Internett er gjerne det første man tyr til når man søker etter informasjon om en virksomhet eller et produkt. Det gjelder i enda større grad etter at smarttelefonen gjorde sitt inntog. Og jo mer tiltalende, informativ og søkbar en nettside er, jo bedre inntrykk gir den av virksomheten og produktet.

En moderne nettside må være responsiv, dvs. være laget slik at den automatisk tilpasser seg både mobilens, nettbrettets og PCens formater. En nettside som ikke tilpasser seg ulike plattformer, er gammeldags og blir ofte nedprioritert av søkemotorer som Google.

Patternscape kan hjelpe deg med å designe og bygge din nettside - en nettside som både er pen å se på og som effektivt kommuniserer med målgruppen du ønsker å nå. Og naturligvis gjør vi den responsiv!

< >

PROFILERINGSARTIKLER OG REKLAMEMATERIELL

Skal man skape og og opprettholde en identitet og omdømme i markedet, er det viktig å minne kundene på at man fins. Produktprofilering bidrar til å skape produktets image og gjøre det gjenkjennelig som et attraktivt alternativ til konkurrerende produkter. Dette kan man gjøre på flere måter og på flere plattformer.

Patternscape designer og skaffer salgsartikler og reklamemateriell skreddersydd for deg: minnepinner, memo- og postit-blokker, luer, headnecks, esker, vesker, osv. Ta kontakt om du har en profileringsidé du ønsker å realisere.

< >
Til toppen